RockStation

Ma este Deicide koncert a Kék Yukban

2013. március 07. - sunthatneversets

1874.jpg

2013. március 7-én csütörtökön, Nőnap előtt eggyel megajándékozza Budapestet egy koncerttel a hírhedt death metal gigász, a Deicide. Glen Benton frontember és csapata a Kék Yukat fogja penetrálni, ami  – a Vörös Yukkal egyetemben – továbbra is vidáman ünnepli 10 éves fennállását. A vérgőzös floridai horda a The End Of The Word Tour 2013 nevű hadjáratának keretében szór felejthetetlen ajándékot a halálfém honi rajongói elé.

Az „Istengyilkosság” előfutárai lesznek a 20. évét betöltött norvég black metal kommandó Arvas, a franciáktól a death-ben utazó Sweetest Devilry és a Destinity (nem elírás), egzotikumként pedig a nevében egyiptomi, de tagságában indonéz(!) Karnak. Hangulatos mészárszék várható, hozzátok el az anyóst is, ez lesz az ő nőnapi ajándéka a 10 éves metalkazamatában! Addig is lehet gyakorolni az őrjöngést az olyan Deicide-slágerekkel, mint a Hommage For Satan, a Scars Of The Crucifix vagy a Desecration. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr85120841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum