RockStation

Infók a Dream Theater új lemezéről

2013. július 10. - sebiszabi

DReam Theater 2013.jpg

Végre vannak konkrét információk a progresszív metálos félistenek legújabb lemezével kapcsolatban. Szeptember 24-én jelenik meg a lemez és egyszerűen a Dream Theater címet kapta. Ez lesz az első lemez, aminek a munkálataiban Mike Mangini dobos is tevékenyen részt vett. A hajtás után a tracklist és az új album borítója.

01. False Awakening Suite I. Sleep Paralysis II. Night Terrors III. Lucid Dream 02. The Enemy Inside 03. The Looking Glass 04. Enigma Machine 05. The Bigger Picture 06. Behind The Veil 07. Surrender To Reason 08. Along For The Ride 09. Illumination Theory I. Paradoxe de la Lumière Noire II. Live, Die, Kill III. The Embracing Circle IV. The Pursuit of Truth V. Surrender, Trust & Passion 

002dt05.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr25398355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum