RockStation

Nevergreen, Virrasztók, Niburta, Sorronia - közös koncert Mindenszentek éjszakáján!

2013. október 31. - sunthatneversets

Nevergreen2012.jpg

November 1-jén a Club 202 falai között a hazai gótikus metal és folk metal mezőny négy nagyszerű bandája ad közös koncertet. Hosszabb szünet után lép fel újra a Nevergreen Budapesten, a zenekar a nyári fesztiválok óta az új album megírásán és felvételén dolgozik, mely Vendetta címmel érkezik 2014-ben, amelyről az első kétnyelvű kislemez dal már meg is jelent.


A Szemet szemért nótához és annak angol nyelvű változatához (Eye for An Eye) egy-egy szöveges videó is készült:

Új albumon dolgozik a Virrasztók is, ami a decemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként fog megjelenni. Egy előzetes dal, a Világvége már tavaly, 2012.12.21-én felkerült a banda hivatalos csatornájára, de mivel tavaly a világvége mégsem következett be, már készül a zenekari műhelyben “A Halál Színei” album, ami egyben az új énekesnő, Angelina Csilla első korongja is lesz a csapattal.

A Niburta zenekar tavaly szeptemberben jelentette meg nemzetközi sikereket is elérő első nagylemezét, a "Scream From the East" korongot, és jelenleg is nagy erőkkel dolgozik annak folytatásán, ahogy azt a Rockmaratonon felcsendülő új dalok is mutatták. A budapesti balkanicore csapat nem csak új dalokkal, de megújult felállással is lép színpadra novemberben: a zenekarból sajnos tanulmányai miatt távozni kényszerült Németh "Panni" Anna hegedűs és Király Dávid dudás helyére érkezett új tagok itt kerülnek majd bemutatásra!

A frontcsajos szimfonikus metalt játszó budapesti Sorronia debütáló albuma október 28-án jelent meg Words Of Silence címmel, az alig egy éve létező, de igen aktív zenekart az első klip alapján szerződtette a milanói Bakerteam Records, a szinte a koncert napján megjelenő debütalbum viszont túlmutat az első közös, klipes dalon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr945607333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum