RockStation

35 év börtön a Lostprophets volt énekesének

2013. december 18. - sunthatneversets

ianwatkins.jpg

A volt Lostprophets énekes Ian Watkins pedofil büntetőügyéről sokszor adtunk hírt itt az oldalon. A többek között gyermekek sérelmére elkövetett erőszakos szexuális cselekmények, gyermekpornók birtoklása miatt előzetesbe került énekes és tárasai tárgyalását ma tartotta a cardiffi Korona Bíróság, ahol a frontember 35 év letöltendő börtönbüntetést kapott 13 gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekményért. Próbára legkorábban 2036-ban bocsátható.

Watkinst majdnem pontosan egy éve december 19-én vette őrizetbe a rendőrség, akkor hevesen tagadta az ellene felhozott vádakat, ám néhány hete beismerő vallomást tett. Zenekara pedig a történtek miatt nemrég jelentette be feloszlását. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr495698079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum