RockStation

Vendég gitárosok erősítik a Linkin Park új lemezét

2014. április 29. - sebiszabi

Linkin-Park.jpg

Június 17-én érkezik a Linkin Park új nagylemeze, a The Haunting Party. Az új lemezen olyan vendégzenészek szállnak be a zenélésbe egy-egy dal erejéig, mint a Page Hamilton, a Helmet, Tom Morello, a  Rage Against The Machine vagy Daron Malakian, a SOAD gitárosa. A Linkin Park keményebb hangzást ígért az új lemezre, ezt bizonyítja a fenti zenészek bevonása is. A hajtás után az új lemezről egy korábban bemutatott dal, a Guilty All The Same található, plusz néhány információ az új albummal kapcsolatban.

tracklist: 01. Keys To The Kindgom 02. All For Nothing (feat. Page Hamilton - Helmet) 03. Guilty All The Same (feat. Rakim) 04. The Summoning 05. War 06. Wastelands 07. Until It's Gone 08. Rebellion (feat. Daron Malakian - System Of A Down) 09. Mark The Graves 10. Drawbar (feat. Tom Morello - Rage Against The Machine) 11. Final Masquerade 12. A Line In The Sand

0401linkinc05.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr836098057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heavyMental 2014.04.30. 12:22:22

Vendéggitáros ? :D
Ritka tré egy kitaláció ez a vidámpark...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum