RockStation

Újabb project banda: Itt a Temple of the black moon

2014. július 08. - sandroo

tbm.jpg
Szokásos heti youtube-felfedező kalandtúrám során olyan gyöngyszemre akadtam, amit gondoltam  mindenképpen meg kell osztanom veletek. Felfedezésem tárgya nem más, mint a Temple of the Black Moon nevezetű project banda, akikről bevallom őszintén, eddig még soha sem hallottam. Nem egy korszakalkotó zene, de érezni benne a profizmust és nem utolsó sorban nem a mostanság trendi, heteroszexuális beállítottságukat megkérdőjelezhető bandák számát növelik.

Képzeld el a Tool, Celtic Frost és az At the Gates zseniális keverékét, egy kis heavymetal-al megfűszerezve, mocskos harapós gitárokkal, feszes hangzással. Hát igen... elég király elegyet kapunk a srácoktól, akik mind rutinos, veterán zenészek, nem éppen gagyi bandákból összeverbúválva. Pontosabban az alábbi tagok alkotják a Temple of the Black Moon formációt: Dani Filth (Cradle Of Filth), Rob Caggiano (Anthrax), King (Gorgoroth), John Tempesta (White Zombie) és Ice Dale (Enslaved). Azért ez így nem egy kaki felhozatal ugye? A következő dal, amit meghallgathatunk tőlük az "Infernal Desire Machine" nevet viseli és ez még csak a demo verzió, de azért lehet érezni a fortyogó poklot az öt perces nóta alatt. Guten Appetit!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr766481819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum