RockStation

Itt egy újabb Kissin' Dynamite dal, nagylemez júliusban

2024. április 28. - moravsky_vrabec

kissindynamite_2024.jpg

A német stadionrock csapat a nyolcadik nagylemezét vezeti fel, ennek keretében már a második dalt tették elérhetővé. A My Monster videóval együtt érkezett.

Johannes Braun zenekara most sem ígér mást, mint könnyed, dallamos hard rock / glam rockot. Ha tetszett az előző, Not the End of the Road nagylemez, valószínűleg nem sokat kockáztatsz az újjal sem, ami a Back With a Bang címet kapta. A megjelenést július 5-ére tűzték ki, ősszel pedig élőben is bemutatják. A pontos dátum október 8-a, a helyszín a Barba Negra lesz. A lemezről eddig két dalt mutattak meg, a Raise Your Glass márciusban érkezett, a My Monster néhány napja. Itt figyel mindkettő, videóval együtt, a koncertről pedig ITT találsz bővebb infókat. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9218391701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum