RockStation

Jó lesz az új AC/DC-lemez, de Malcolm Young egyhamar nem tér vissza a bandába

2014. augusztus 08. - sunthatneversets

malcolmsolo_638.jpg

A címben szereplő állításokat nem mi mondjuk, hanem egy bizonyos Jesse Fink, akinek nemrég jelent meg könyve a zenekarról The Youngs: The Brothers Who Built AC/DC címme. Korábban mi is annyit írtunk, hogy Malcolm Young betegsége miatt nem vett részt az új AC/DC lemez munkálataiban.

Fink szerint nem érdemes reménykedni a 61 éves gitáros visszatérésében, mert mint mondta különböző forrásokból tudja, hogy Malcolm Young nincs abban az állapotban, hogy turnézni tudjon a zenekarral, így a turnén, akárcsak az új albumon Malcolm és Angus unokaöccse, Stevie Young játszik majd, aki egyébként a '80-as években is beugrott a zenekarba egy turné erejéig. Fink annyit még elmondott, hogy megbízható forrásból tudja, hogy az új album van olyan jó, ha nem jobb, mint a zenekar legutóbbi albuma a Black Ice.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr566587105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum