RockStation

Ősszel újra Magyrországon a Morre

2014. augusztus 25. - sunthatneversets

Morre.jpg

Már szinte hagyománynak számít egy kanadai rockzenekarnál, a Morre-nál , hogy amint elkészül egy új albumuk, repülőre ülnek, és egy hosszú európai turnéba kezdenek. Nincs ez másként most sem.

Július második felében "Rock" címmel jelent meg a banda negyedik CD-je, mely nyolc, az eddig megszokottól eltérő dalt tartalmaz. A torontói fiúk kicsit keményebbre vették a stílust, megtartva egyedi és szokatlan hangzásukat.

Még szinte meg sem száradt a festék a borítón, mikor Igor, Adrian és Jones augusztus első napján egy bukaresti klub színpadán megkezdte a harmadik turnét kontinensünkön. Basszusgitárosuk nem tudott velük tartani, ezért egy régi barátjuk Marko Nikolic kíséri őket  a több hónapon át tartó körutazáson. Marko-t még az első turnén, egy belgrádi koncerten ismerték meg 2011-ben.

Szerencsére Magyarország sem maradt ki a koncertnaptárból, augusztus 19-én Budapesten találkozhattunk velük. Aki elmulasztotta ezt a remek estét, az ősszel még bepótolhatja. Október elején egy kicsit hosszabb időt töltenek majd hazánkban, és egy újabb fővárosi koncert mellett Gyálon, Salgótarjánban és Szegeden is színpadra fognak állni. Aki szeretne többet megtudni a Morre-ról, vagy a koncertek időpontjáról, az látogasson el a hivatalos magyar rajongói oldalra , vagy a zenekar honlapjára.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr446632645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum