RockStation

IamFire: Az ex- Haunted énekes új bandájának szöveges videója

2014. november 11. - sandroo

10155756_432926396843935_255290112_n.jpg
Az ex-Haunted énekes, Peter Dolving visszatért IamFire nevű új bandájával és lealázza a testünket, koszos, tonnás, stoner/sludge zenéjével. Magukat Kyuss és Tool keverékeként jellemezték, ebből kiindulva már nem lehet romlott a tojás. De inkább döntsétek el ti magatok.

Elég nagy stílusváltással tért vissza az ex-Haunted énekes Peter Dolving új bandájával, amelyben tettestársai: Mikael Ehlert (Blood Eeagle , Hatesphere ) , Scott Ulf Hansen és Peter Ahlers Ohlsen. A nevekből ítélve én egy skandináv metál hordára gondolnék, de úgy tűnik az északiak is kezdenek elsivatagosodni.....persze ezzel semmi gond nincs. A banda egy limitált kiadású, Eyes Wide Open című EP-vel fog jelentkezni  jövő januárban a Deadlight Entertainment gondozásában. Most viszont itt az első hivatalos szöveges videójuk, a Burn Your Halo Red, plusz egy áprilisban feltöltött másik dal, amely az EP címadó nótája is egyben, Eyes Wide Open címmel . Iszappakolás indul!!!



A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr76886119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum