RockStation

Civilized to Death: Dr. Living Dead in your face!

2015. január 05. - sandroo

10003880_683608845067880_1387898499948969523_n.jpg
Mit szóltok egy új Dr. Living Dead tekeréshez??? Ugye, hogy már szükségetek volt rá, mint az alacsony srácnak levegőre egy zsúfolt liftben, chilis-bab maraton után. Jelentem, itt az új nóta, lehet zúzni!!!

Aki nyáron ellátogatott Balatonszemesre a Rockpart fesztiválra és második nap is ottmaradt hogy feláldozza testét a magyar tenger partján és a rock n' roll oltárán, annak lehetősége volt látni a svéd bandana-skull-hardcore-crossover-thrash bandát a Dr. Living Dead-et a színpadon. Aki élt a lehetőséggel, az tudja, hogy nem éppen kaki-tekivel játszanak a srácok, mocskos energikus és arcba mászó muzsikájukat lehengerlően adják elő élőben is. Erről megbizonyosodhatnak ,akik ellátogatnak február 25-én a Dürer kert-be, vagy február 22-én a Viper Room-ba Bécsbe, ahol a Suicidal Angels és az Angelus Apatrida társaságában szedik szét a tisztelt publikum arcát.

A február 23-án megjelenő harmadik Crush The Sublime Gods című új albumon szereplő tizenhárom tételből itt az egyik, Civilized to Death címmel. Bandanát fel és kezdődjön a tánc!!!

Crush The Sublime Gods
Crush The Sublime Gods

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr687042341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum