RockStation

Power and Control: horzsol az új Bitter End nóta

2015. március 23. - sandroo

bitter-end.jpg
Szeretitek a két-három perces kőkemény szögeléseket régi sulis hardcore módban? Akkor mindenképpen olvassatok tovább, mert itt a Bitter End új nótája a nyáron megjelenő új lemezről. Simán kiüt a füleid közül és nem kér bocsánatot...

A 2005-ben alapított banda azt a fajta agresszív hardcore muzsikát produkálja, amelyet a Judge, Slapshot, Madball zenekarokkal  a legkönnyebben körülírni. Ahogy meghallod a szóban forgó Power and Control című szerzeményt, azon nyomban szökik fel benned az adrenalin és legszívesebben 5 centiről üvöltenél bele valakinek az arcába. Nem? Én igen....na mindegy. Tehát olyan amilyennek lennie kell egy igazi hardcore nótának, semmi vinnyogás, meg köcsöghaj, egyszerű tekerés és kész. Az Illusions of Dominance címre keresztelt új lemez június végén lát majd napvilágot. Addig is itt a Power and Control .

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr887287239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum