RockStation

Makó Dávid az A38 Hajón

2015. május 11. - sunthatneversets

mako_david.jpg

Makó Dávid markáns orgánumát bizonyára jó páran hallották már a HAW vagy a Stereochrist zenekarok révén, viszont egészen biztos, hogy tavalyi szólólemeze, a Those Miles We Walked Alone elismertsége után, a jövőben egyre többen fogják majd a The Devil’s trade kapcsán is beazonosítani őt.

Dávid ugyanis mikor nem súlyos blues rockot vagy doomos stonert játszik zenekaraival, akkor hazánkban egyelőre ritkaságnak számító énekes-dalszerzőként rendkívül „személyes és esendő” akusztikus dalokat ír. Az itthon szintén szokatlan appalachian folk és country ihletésű szerzeményekhez pontos és átszellemült előadásmód társul, melyet testközelből legközelebb az A38 Hajó kiállítóterén lesz lehetőség megtekinteni ma. Az előadás élőben a Petőfi TV-n is látható lesz több részlet is 21 órától

A koncert mellett Dávid nemrég egy új videóval is jelentkezett, Szegeden a Soundcity:Szeged vendége volt és I’ll Be Your Dawn dalára készült képanyag.

Az est vendége Tóth András DJ és producer lesz, aki techno, minimal és house zenén kívül klasszikus zongorára is komponál dalokat, és ezekből válogat majd fellépése során. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr547448404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum