RockStation

A The Darkness is a Dürer Kertben pótolja hegyaljás koncertjét

2015. július 12. - sunthatneversets

the_darkness_2015.jpg

Hard rock és humor egyszerre? Persze, hogy lehetséges, a rockerek is vicces srácok, sőt sokszor még magukon is szeretnek nyihogni egy sör mellett. A brit The Darkness mindennek a csimborasszója: 2003-as Permission To Land című albumuk mára instant klasszik, melyen az I Believe In A Thing Called Love megasláger egyértelműen utal a Spinal Tap és a Queen közötti meglehetősen sajátos kombinációra.

A kétezres évek a sikerről, turnékról, díjakról és két, sok millió példányban eladott albumról szólt a Hawkins testvérek számára - majd a túlzott rockandroll-életvitel miatt Justin Hawkins énekes és a többiek útjai egy időre elváltak egymástól. De ahogy a nagykönyvben meg van írva, a Darkness ismét összeállt: 2011-es visszatérésük óta már két lemezt is rögzítettek, a legutóbbi idén júniusban jelent meg Last Of Our Kind címmel. És hogy teljes legyen Queen-párhuzam, tavasszal a zenekarhoz csatlakozott Roger Taylor fia, Rufus dobos, aki szerencsére nemcsak a nevet, de a tehetséget is megörökölte a kedves papától.

A koncertre a jegyek 1000 forintba kerülnek. Az eseményre minden Kingdom of Hegyalja pénteki napijegy, valamint bérlet érvényes. További Infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr437620206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum