RockStation

Speed Of Light: új dal a közelgő Iron Maiden lemezről

2015. augusztus 14. - sebiszabi

iron_maiden_speed_of_light.jpg

Egy új Iron Maiden album, mindig nagy dolog, most sincsen másként. De talán a leginkább várt albummá vált az idei évben, mert hát ugye öt éve nincs új album, így nagyon várjuk már a szeptember 4-ét, amikor a The Book of Souls címre keresztelt 92 (!) perces dupla lemezes kiadvány megjelenik. Ám addig is végre itt van egy vadiúj dal és videó, a Speed Of Light a hajtás után. Gyerünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr887704838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2015.08.14. 23:00:15

hát, nem egy nagy szám. de ők már ezt is megtehetik :)

body_andras 2015.08.15. 08:01:05

Attól tartok, Bruce hangja nagyon elfáradt. Legutóbb Milanoban láttam koncerten 2013-ban, akkor éneklés helyett csak rekedten ordibált már az elejétől. Addig ugye stúdiókban még tudta hozni a szintet, de ebben a számban kicsit arra a koncertes énjére emlékeztet...
Ne legyen igazam, és énekeljen rohadt jól az egész albumon, meg a következő turnékon! Várjuk Magyarországra a bandát jövőre!

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2015.08.15. 20:19:51

dupla lemezhez dupla hosszú szám dukál
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum