RockStation

Lemmy megint rosszul lett a színpadon

2015. augusztus 28. - sunthatneversets

motorhead_2015_1.jpg

Bár egy ideig úgy tűnt, hogy a Motörhead ikonja idénre teljesen színpadképes lehet, sajnos nem így áll a helyzet. Most Lemmy-nek Salt Lake Cityben kellett levonulnia légzési nehézségek miatt négy szám után a színpadról és itt a koncertnek annyi is volt. A menedzsment nyugtat, a főnöknek semmi baja, csak Salt Lake City kicsit magasabban fekszik az átlagnál, aztán ritkább a levegő. A turné következő állomása Denver, ami még magasabban fekszik, mint Salt Lake City, bele sem merünk gondolni itt mi lesz.

A zenekar Black Magic című új lemeze egyébként ma jelenik meg és ősszel még egy Európa turné jön, februártól meg egy újabb kör szintén az öreg kontinensen, aminek keretében Pozsonyban a Aegon Arenaban játszik a Mötörhead. Reméljük fog is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr947740624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum