RockStation

A Goodbye To Gravity két tagja is meghalt a bukaresti klubtűzben

2015. október 31. - sunthatneversets

goodbyetogravityguitarists_638.jpg

A Ziarul De Iasi információ szerint a Goodbye To Gravity két gitárosa Vlad Telea és Mihai Alexandru is meghalt abban a klubtűzben, amely tegnap este ütött ki a bukaresti Colectiv klubban. Andrei Galut énekes életveszélyes állapotban fekszik az Elias kórházban, miután a teste 45 %-a megégett és füstmérgezést is kapott, míg Alex Pascu basszusgitárost a bukaresti Sürgősségi Kórházban kellett megoperálni. Bogdan Lavinius dobosról nem tesz említést az újság. 

A tűz a nem megfelelően működő pirotechnikai berendezések miatt lobbant fel, bár az alábbi képeken jól látszik, hogy maga a klub belmagassága sem igazán engedte meg a piro használatát.

A tragédia jórészt azért is következhetett be, mert sokan azt hitték, hogy a tűz a show része és csak később kaptak észbe, hogy itt bizony baj van. Szemtanúk szerint még az énekes is viccelődött, hogy ez nem volt része a programnak, de a tűz fél perc alatt átterjedt a mennyezetre, a mintegy 500 fős tömeg pedig ez egyetlen szűk kijáraton próbált meg egyszerre kijutni az épületből. A kiérkező tűzoltóknak egy másik nyílást is kellett ütniük a klub oldalán, hogy a bent rekedteket menteni tudják. Az első vizsgálatok szerint klub állítólag nem tartotta be a biztonsági előírásokat. 

Am marea rugaminte sa spuna lumea doar informatii verificate 100%, altfel se creeaza panica inutil. Legat de incident,...

Posted by Vlad Bușcă on Friday, October 30, 2015

 

Probele prelevate din club Colectiv, analizate de experţi ai Institutului din Petroşani - http://bit.ly/1WpnBo7

Posted by Digi24 on Saturday, October 31, 2015

  

Șapte persoane decedate în urma incendiului din clubul Colectiv au rămas neidentificate la INML http://bit.ly/1WpuO7R

Szerző: Digi242015. október 31.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr18039618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum