RockStation

Meghalt a Goodbye To Gravity dobosa, Bogdan Lavinius

2015. november 09. - sunthatneversets

club-colectiv-cristian-soimaru.jpg

A két gitáros, Vlad Telea és Mihai Alexandru után a Goodbye To Gravity dobosa, Bogdan Lavinius is elhunyt vasárnap reggel. A dobost éppen egy svájci kórházba próbálták meg átszállítani Bukarestből, de út közben megállt a szíve, hiába küzdöttek érte több, mint 70 percig, szervezete feladta a küzdelmet. Az október 30-ai bukaresti klubtűz áldozatainak száma így már 45 főre emelkedett. (Fotó: Cristian Soimaru)

A zenekar énekesét, Andrei Galutot jelenleg Hollandiában ápolják, és Alex Pascu basszusgitárost is megpróbálja máshová átszállíttatni családja Bukarestből. Mindkettejük állapota súlyos, életveszélyes. A történtek után még kilencvenöt sérültet kezelnek kórházakban, közülük harminchét sérült állapota súlyos, kritikus. A történtek ürügyén a múlt héten a korrupciós botrányba keveredett román miniszterelnök Victor Ponta benyújtotta lemondását. A hatóságok a klub három tulajdonosát vették őrizete és nagy erőkkel nyomoznak az ügyben. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr188063264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum