RockStation

2016 első felében érkezik a Deftones új megközelítésű albuma, törölték a turné hátralévő részét

2015. november 16. - sunthatneversets

Deftonesband2012_2.jpeg

Ahogy azt már szombaton megírtuk a Deftones több tagja is ott volt a párizsi Bataclan koncerteremben a péntek esti Eagles Of Death Metal koncerten, de óriási szerencséjükre a terrortámadás előtt vagy negyed órával távoztak a klubból. Azóta sajnos az európai turné hátralévő részét is törölte a zenekar. Most azonban szerencsére nem ebből az aspektusból írunk róluk, hanem hogy 2016 első felében jön a zenekar új lemeze. 

Mindezt Chino Moreno énekes mondta a BBC rádióban. November 7-én befejezték a dalok keverését. Tizenhat dalt írt új nagylemezéhez a Deftones, akik Matt Hyde producerrel dolgoztak következő produkciójukon. Most a végleges számsorrend kialakításán, a borítón és a lemezcímen megy az agyalás, illetve még a maszeterelés sincs kész. Az énekes szerint az elkészült lemez nem igazán hasonlít a zenekar előző két lemezéhez, mert teljesen más módszerekkel, hosszabb dalszerzői folyamat eredményeként állt össze az album, ezért a dalok nem is mutatnak annyira egységes képet. Mindenképpen Deftones-os a végeredmény és szerinte a zenekar a következő lépcsőfokra lépett vele. Ahogy azt korábban említettük a lemez egyik dalában az Alice In Chains főnök Jerry Cantrell is vendégeskedik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr588081746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum