RockStation

Don Gatto koncertek és klip

2015. november 17. - sunthatneversets

Don Gatto 2014.jpg

A szokásoshoz képest két héttel előrébb kerültek a szekszárdi Don Gatto zenekar év végi koncertjei. December 11-én pénteken a pécsi Est Caféban, a III. Liz Feszt keretében játszanak a szekszárdi láncfűrészes huligánok. Ezen az esten olyan keménytökű gyerek lépnek még színpadra, mint a hardcore-os Dolor, a káoszhardcore Stubborn, a favágópunk Dirty Dawn, az osztrák traktorosokól verbuválódott Seek & Destroy parasztmetál különítmény és a csodával határos módon nemrég új lemezt kiadó Prosectura.

Másnap, december 12-én Szekszárdon, az Est Caféban folytatódik a mulatozás a 8. Heten, mint a gonoszok fesztiválon, ahol a Don Gatto mellett ismét fellép a Seek & Destroy (ha már ennyi utaztak Ausztriából, ugye), a szerb régi iskolás hardcore Balance, Janó Misi sörügyminiszter (ex-Neck Sprain) új zenekara, a Warchief, a szegedi halálmetálos Fall és a szekszárdi dallamos hardcore-t játszó Brooks.

Egyébként pedig hamarosan elkészül az új Don Gatto klip a No Turning Back című számra, mindenféle stúdiós meg koncertes jelenetekből összevágva.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr108085166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2015.11.17. 12:15:06

Kedvet csináltál a Seek and Destroyhoz...mi a rák az a parasztmetál??? :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum