RockStation

Egy édes kis videóval jelentkezett a Primus

2015. november 22. - theshattered

candyman-image.jpg

Na, nem kell megijedni, egyelőre még szó sincs új anyagról. A Les Claypool vezette bolondos amcsi trió a tavalyi Primus & the Chocolate Factory with the Fungi Ensemble lemezük Candyman című dalára készített egy diabétesz-pozitív videót.

Persze a klipnek egyébként nem sok értelme lenne egy bő egy éves album esetén, viszont a hibbant hármas  az 1971-es Willy Wonka és a csokigyár című film dalaira épülő, még önmagukhoz képest is nehézkesen emészthető albumát újra kiadja, méghozzá 5.1-es keverésben.

Kapcsolódó hír, hogy a Primus az újévi koncertjén egy az egyben eljátssza a klasszikus Pork Soda című lemezét. Oaklandiek előnyben! Az új videót pedig itt találhatja a nagyérdemű (cukorbetegek vigyázzanak!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr978096030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béla Kovács sültkenőcs 2015.11.23. 11:55:20

Hahahahaha! Hatalmas! ...kb annyira abszurd és groteszk mint a Primus általában :)))
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum