RockStation

Kezdd a reggeledet a Mastodonnal!

2015. december 01. - theshattered

Mastodon 2014.jpg

A pénz, a pénz, a pénz... Mivel már a lemezeladás nem profitál, a zenekarok kénytelenek egyéb extra után nézni az üresedő (?) tárcájuk megtömésére. Ötletek vannak bőven, jobbak is ugyanúgy találhatók, mint egyenesen pocsékak. De arra még nem sokan gondoltak, amire az atlantai négyes.

Jön a karácsonyi piac, kell a mörcs. Mit vesz az átlagmetálos? Póló? Ja, jöhet. Sör? Oké, miért ne, egyszer élünk. Babaruha? Poénnak elmegy. Mindenféle limitált biszbasz? Ide vele, amíg van még belőle. De a kávé...?

A Dark Matter Coffee-val összefogva a Mastodon ezt a piaci rést is igyekszik betömni, hiszen nem mindenki mondhatja el, hogy a kedvencei ízlése alapján készített feketét vedeli két vajaskenyér,vagy a kötelező cigi mellé. Ha valaki megkóstolná, hogy mit tud a Black Bloodra keresztelt lötyi, ezen az oldalon vásárolhat a 3000 darabra limitált koffeinhalmazból. Eks!

mastodon_coffee.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr808128004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum