RockStation

Áprilisban Budapestre jön a 10 éves Take Offense

2016. március 03. - rockstation

take-offence1.jpg

Már 2012 áprilisában is majdnem eljutott Budapestre a San Diego déli részéről, Chula Vistából érkező Take Offense, de az akkori turnéjuk elmaradt, és végül két évvel később, 2014 tavaszán debütáltak nálunk, akkor már két nagylemezzel a hátuk mögött.

Azóta sem unatkoztak: tavaly ünnepelték fennállásuk tizedik évét, és többek közt ők kísérték el kiadótársukat, a Terrort a lemezbemutató USA-turnéjukra. Ezúttal egyedül járják körbe Európát, és mutatják meg, hogy a Suicidal Tendencies nem csak akkor találkozott a NYHC-val, amikor Harley Cro-Mag és a haverjai megcipőzték Louiche Mayorgát a CBGB vécéjében. Hazai részről a Hanoi, a Dolor és a tavaly bemutatkozó Contra lép majd fel. További infók ITT.

to_2_a4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr88440274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum