RockStation

Nyerj páros belépőket az Apey And The Pea, a Grand Mexican Warlock és az Óriás Akvárium Klub-os koncertjeire

2016. április 06. - rockstation

apey_and_the_pea_2015.jpg

A keményvonalas zene szerelmeseinek kedvez ez a tavasz az Akváriumban, ahol először az AWS és az Apey & The Pea lép fel, majd másnap a Grand Mexican Warlock mutatja be új lemezét, végül pedig az egyetlen tavaszi koncertjét tartja meg az Óriás zenekar.

Április 14-én a hazai klubok illetve Ausztriát, Romániát, Szlovákiát és Angliát is megjárt AWS zenekar egyesíti erőit a Fonogram-díjas Apey & the Pea-vel. Így ezen az estén a klasszikus metálszellem találkozik a folyamatosan megújuló rockzenével. Vendégük az egykori Plastic Bitch romjain alakult Godknows zenekar. További infók ITT.

Másnap, azaz április 15-én a hazai rockzenei élet egyik, évről-évre minőséget szállító zenekara a Grand Mexican Warlock mutatja be a közönségnek az április elejére tervezett harmadik nagylemezét. Vendégük a Pozvakowski zenekar, akik egy érdekes koncepciójú anyaggal jelentkeznek, amit szintén áprilisban jelentetnek meg. Illetve fellép még a posztrock vonalát erősítő osztrák Lausch is. További infókért katt IDE.

Majd néhány hét kihagyással folytatódik a buli, hiszen az Óriás lép fel, akik az év elején a turnézás helyett a próbatermet választották, gőzerővel dolgoznak új dalaikon, így igazán különleges este lesz május 7-én, hiszen egyetlen tavaszi koncertjüket adják. Ki tudja, talán meglepik rajongóikat néhány új szerzeménnyel is. További infók ITT.

Most az Akvárium Klub jóvoltából mindhárom koncertre 3-3 darab páros belépőt lehet nyerni, ha az alábbi három kérdésre helyesen válaszoltok:

1. Melyik zenekarral adott ki a közelmúltban lemezt Áron Andris az Apey And The Pea frontembere?

2. Mi a címe a Grand Mexican Warlock második lemezének?

3. Hány nagylemeze jelent meg eddig az Óriás zenekarnak?

A válaszokat az rsszerk@rockstation.hu e-mail címre várjuk április 8-án 18.00-ig. Kérjük, hogy a megfejtések mellett azt is írjátok meg, hogy melyik koncertre szeretnétek a belépőt. Sorsolás hétvégén!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr268571976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum