RockStation

Augusztusban Bécsben játszik a Mastodon

10 indok, hogy ott legyél!

2016. április 10. - KoaX

Mastodon2014.jpg

Sajnos a Mastodon úgy néz ki, hogy idén is elkerüli kicsiny hazánkat. De azért nem csüggedünk. Miért? Azért mert a zenekar AUGUSZTUS 24-ÉN Bécsben játszik. Nem is kérdés, hogy mi ott leszünk, addig pedig már el is kezdjük a koncert beharangozását!

A progresszív zene koronázatlan császárai sosem csináltak egyszerű, könnyen befogadható zenét. Miért csinálnának könnyen befogadható klipet?  Sokunknál kiverte a biztosítékot, illetve nem értettük a twerkelő csajokat a Motherload klipjében, de ettől függetlenül a dalt imádjuk!

Miután megriszálta mindenki a fenekét eléggé rendesen nem is jöhetne más, mint egy igazi szörnyeteg a Leviathan albumról, itt a Seabeast.

A Hunter volt az az album, amit nagyon sokáig nem tudtunk hova rakni. Nem tudtuk eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Kemény-e eléggé vagy csak langyi. A válasz itt van a Curl Of The Burl-ben.

Ha már az elmebeteg, trippelős, elszállt, kattant klipeknél járunk akkor az utolsó Once More Round albumról sem feledkezhetünk meg a cicáról, aki legyőzte a patkány királyt.

Ha már győztesekről esett szó, akkor a High Road klipjét sem felejthetjük el, ahol a szürke kis srác győzelmet arat.

Eléggé sokat beszéltünk már az utolsó albumokról. Jöjjön most valami, ami egy kicsit koraibb. Csak egy kicsit maradjatok csendben, vegyétek halkabbra a zenét, nehogy felébresszük az alvó óriást!

Igaz, hogy hangyák még nem meneteltek idén, de azért ez a szám még mindig üt! Emlékeztek még a Remission-ről a March Of THe Fire Ants-re? Itt van!

 A nyolcadik videónkat nem nézheted meg, ha nem vagy a kolónia tagja. Tudod melyik kolóniáról beszélünk?

Aki ennek a már említett a kolóniának a tagja, az már túl van biztos a Vas Agyar beavatási ceremónián is.

Nyaldossátok a szátok szélét? Kacsintsunk kicsit vissza arra, hogy egy igazi vadász, hogyan is készül fel az augusztusi koncertre.

A végére pedig itt van egy bónusz videó, amit szerintünk, nem kell senkinek sem bemutatni!

A koncerttel kapcsolatban további infókat ITT találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr338583868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum