RockStation

Szombaton pótol a Marduk

2016. április 25. - rockstation

marduk_2014.jpg

Elérkezett az október 25-én elmaradt Marduk koncert pótlása, mégpedig nem máskor mint Walpurgis éjjelén - április 30-án -, a budapesti Yuk-ban. A szabbat további résztvevői a görög Bio-Cancer,és lengyel Saratan. Hazai vonalról pedig a Sear Bliss és a Svoid. Brutális lesz!

Walpurgis éjjelén minden égtájról a démonok, boszorkányok összegyűlnek,hogy varázslatos táncaikkal és ráolvasással elűzzék a tél szellemeit, egy utolsó télvégi mulatságon. A titkos, alvilági összejövetelek katarzisa, az ördöggel való orgia.

Ezen szép hagyomány felelevenítéseként kerül megrendezésre a Walpurgis Night 2016. a fővárosi Yuk-ban. Az est főműsorszáma a kompromisszumentes black metal zászlóshajója,a legendás svéd Marduk, akik októberben elmaradt koncertjüket pótolják. Vendégként az egyik legjobb feltörekvő, kellemesen nosztalgikus görög thrash metal ötös, a Bio-Cancer, és a lengyel Saratan érkezik.

Természetesen hazai fellépők is tiszteletüket teszik.A szombathelyi Sear Bliss megjelenésére például minden bizonnyal a műfajban kicsit is jártas hallgatók rögtön felkapják a fejüket. A kultikus csapat, mely két éve nem játszott már fővárosunkban ugyanis az a magyar black metal zenekar, ami bizony maga mögött tudhat közös turnét az este főfellépőjével is, s jelentőségük a színtéren nem kisebb az övéknél,ráadásul idén 20 éves legendás debütáló albumuk,a Phantoms, melyet teljes egészben eljátszanak.

A hazai felhozatalt erősíti a különleges okkult hangulatú Svoid is,akik híresek rituális élő fellépéseikről,és a nemrég megjelent Storming Voices Of Inner Devotion című lemezbemutatójával készülnek,

Igazán sötét és alvilági hangulatú előadásokból tehát abszolút nem lesz hiány április 30-án. Rendes boszorkányszombathoz méltóan a koncertek után afterparty várja az elkárhozni kívánó lelkeket. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr408661000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum