RockStation

Itt egy újabb feldolgozás a Six Feet Undertől

2016. május 13. - sandroo

six_feet_under_2014.jpgVelószínűleg már jól tudjátok, hogy május 27-én Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest címmel  jelenik meg a death metál veterán Six Feet Under negyedik feldolgozás lemeze. A lemez, ahogy a címe is mutatja csakis Iron Maiden és Judas Priest dalokat tartalmaz majd. A két előzőleg bemutatott Priest nóta után most itt egy újabb tétel, ami nem más, mint az Iron Maiden klasszikus Killers albumán szereplő Murders In The Rue Morgue című dal. Hörrr!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr568709088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.05.13. 14:17:58

Ez a fenyegetőnek vagy keménynek szánt hörgés egyszerűen röhejes, se természetesség, se kraft nincs benne. És a dobolás mellett se menjünk el szó nélkül: olyan szinten van elsietve néhány rész, mintha paródia lenne.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum