RockStation

The Joystix - Június végén közös lemezt adnak ki a francia High-School motherfuckers csapatával!

2016. május 30. - sunthatneversets

the_joysticks_2016.jpg

Június végen jelenik meg a székesfehérvári punk/rock'n'roll-ban utazó The Joystix trió új anyaga, amely ezúttal egy split lemez lesz. A lemez a tavalyi önálló albumhoz, a Punchlinehoz hasonlóan a párizsi székhelyű Shotgun Generation Records fog terjeszteni kiadvány.

A split lemezen a francia High-School Motherfuckers zenekarral fognak osztozkodni, akikkel többször turnézott már a csapat az elmúlt 10 évben, valamint Szöszö anno a H.S.M.F. ritmusszekciójával, Pam Pam dobossal és Stuffy bőgőssel hozta össze a Suckerstarz lemezt.

A 10 számot tartalmazó anyagon 5-5 dal hallható majd mindkét bandától. Joystixék beharangozóként egy szöveges videót is lőttek a Don't believe in Rock'N'Roll (Anymore) című új dalhoz, ezen kívül még az Automatic, a My Hate, az Outta My Head és a Sunshine Girl kerül fel a split anyagra a fehérvári banda részéről.

Ősszel a két banda közösen mutatja majd be a korongot élőben itthon, illetve Franciaországban is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr438757446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum