RockStation

Box szettet jelentet meg a Meshuggah

2016. június 05. - theshattered

Meshuggah2012.jpgMíg a világ keményebb metált kedvelő fele már lassan szinte ölne az új Meshuggah anyagért, addig a negyed százados matekmetal formáció a friss korong stúdiós munkálatai mellett tető alá hozott egy nagyon korrekt kiszerelésű karrierösszegző kiadványt, mely a 25 Years of Musical Deviance nevet kapta a keresztségen.

A spéci kialakítású 3D-s borítóval díszített doboz a zenekar 1989-2012 között megjelent anyagait fogja tartalmazni, ami "röpke" 17, új artworkkel megtámogatott vinyl lemezt fog jelenteni. Emellé még egy, az összes videóklippet és további eddig nem látott stúdiós anyagokat tartalmazó Blu-Rayt és egy 100 oldalas keménykötésű könyvet is besúvasztottak az 1000 példányszámra limitált különlegességbe, mely július 29-én fog megjelenni, természetesen a Nuclear Blast által. Szóval lehet röffenteni a pénztárcákat, az egyébként 250 dollárért kínált dobozokat ITT tudjátok beboltolni.

meshuggah-25-years-of-musical-deviance.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr788777018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum