RockStation

Underground súlyzásra készülj!

2016. június 06. - KoaX

sulyzas.jpg

"Nincs súlytalanság, súlyzás van! Úgyhogy lesznek Gravitációs súlyzások, szétcsapások, italozgatások, kimerítő súlylökések,Túlsúlyos ütemek, elhízott riffek és tömeges elsúlyzás" Hangzik a június 17-én megrendezésre kerülő underground est ismertetőjében. Hogy mik várnak rád? Hajtás után megtalálod a fellépők névsorát. Akik szeretik az undergroundnál is undergroundabb csemegéket, azok itt találnak majd biztosan valamit.

Nézzük csak jobban át, hogy mi is ez az egész súlyzás dolog. Egy koncert sorozatról beszélünk, ahol a Dürer kert pincéiben megforduló underground zenekarok mutathatják meg, hogy mit is tudnak. Igazából ez egy remek ugródeszka kezdő, kevésbé ismert zenekarok számára. Június 17-én, péntek esti eseményen Te is támogathatod a zenekarokat a jelenléteddel potom ötszáz forintért. Egy esélyt megérdemel minden underground zenekar, ennyi lovéért meg ennyi jó banda pláne. A gyülekező nyolc órakor veszi kezdetét, a buli pedig hajnal kettőig, illetve végkimerülésig tart. Fellép többek közt Lee Kajko, a most debütáló ANTAL, akik saját bevallásuk szerint, post hardcore punkot játszanak.A The Ocean Front, Kösz Vitya!, akik a psychedelic-experimental vonalat képviselik, illetve a doom & roll-ban utazó Sepoq és az Erkölcsi mozsdo.

Az eseményről további részleteket ITT találtok! Érdemes lesz meglátogatni a pinyót, hátha valaki megtalálja az új kedvencét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr308782438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum