RockStation

Ezért hagyta ott Joey Jordison a Slipknotot

2016. június 14. - theshattered

Joey Jordison 2013.jpgJoey Jordison 2013-ban lépett ki nem részletezett okokból a Slipknotból. Habár egyik fél sem akart róla igazán nyilatkozni, a tegnap esti Metal Hammer Golden Gods Awards eseményén Jordison mégis megtörte a jeget, elárulta, hogy egy elég durva gerincbetegség miatt volt kénytelen otthagyni az iowai gyalugépet.

Az egészet a Golden God díj átvételekor megfogalmazott beszédében adta a világ tudtára, melyen a Metalinjection értesülései szerint a következők hangoztak el: "Szeretném, ha őket is szeretnétek." - mondta Jordison a Slipknotról - "Sok mindent elértünk az életben, ők is mindannyian és csakis a legjobbakat tudom kívánni nekik. Amit az iowai Des Moines alagsoraiban létrehoztunk, ahhoz semmi nem fogható. Az abszolút felülmúlhatatlan dolgok egyike."

A Slipknotból való kilépésével kapcsolatban:"A Slipknotos pályafutásom végefelé már teljesen maga alá kerített egy Myelitis transversalis (Vírusos gerincvelő gyulladás) nevű betegség, ami miatt lebénultak a lábaim. Nem tudtam játszani. Ez a Sclerosis multiplex egyik fajtája, amit a legrosszabb ellenségeimnek sem kívánnék. De összeszedtem magam, elmentem konditerembe, eljártam kezelésekre, hogy legyőzzem ezt a mocskot. És ha én meg tudom csinálni, ti is meg tudjátok. Ez volt a legkeményebb dolog, amit valaha meg kellett tennem, keményebb, mint bármi más. Sclerosis multiplexesek, Myelitis transversalisosok, vagy bármi ilyenben szenvedők! Én vagyok az élő példa, hogy legyőzhetitek ezt a szart. És a metal és minden ilyen zene iránt rajongók segíteni fognak benne. Kib*szottul hálás vagyok! A páromnak, Amandának: te is le tudod győzni, nem viccelek. Mivel a metal a szívedben él, mindent el tudsz érni!"

A teljes videót itt lent láthatjátok, a jelenleg a Vimicben és Sinsaenumban érdekel Joey beszéde 16:30-tól kezdődik: 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr578808022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum