RockStation

Mike Shinodát ki akarták rakatni a Linkin Parkból

...a Hybrid Theory felvételeinek idején

2016. július 15. - theshattered

linkin_park_2014_1.jpgA Linkin Park lemezekért felelős mindenkori kiadójuk, a Warner azt szerette volna, ha Mike Shinoda, a rapbetyár kikerül az akkor még ismeretlen, de a nemzetközi hírnév küszöbén álló zenekarból. Mindezt a már 28 milliós példányszámban elkelt debütalbum, a Hybrid Theory felvételeinek időszakában közölték a bandával - tudta meg a Teamrock.com.

Chester Bennington énekes, aki a fenti infót is megszellőztette, a Metal Hammernek ezt nyilatkozta a felvételekről és a Shinodahoz köthető akkori viszonyáról: "Akkoriban senki sem tudta igazán, mi a franc is történik. Úgy értem, hogy a kiadó meg akart szabadulni Miketól, ami talán a legviccesebb dolog lett volna a világon. Visszagondolva csak arra tudtam gondolni, hogy "Wow, ez így kész őrület, ez elég rázós lesz.""

Bennington hozzátette, hogy a zenekarnak határozott és magabiztos elképzelései voltak a lemezzel kapcsolatban, de a kiadót csak akkor sikerült ténylegesen meggyőzniük, amikor lerakták az asztalra a kész produktumot: "Hittünk abban, amit csináltunk" - folytatta Chester - "És úgy voltunk vele, hogy 'A francba is, miért nem látja be ezt más is?'. De amikor kijött a lemez, azt hiszem, mindenkit meggyőzött az eredmény."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr278889828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum