RockStation

A Mushroomhead volt énekese szerint a Slipknot jobb, mint ők

2016. július 29. - theshattered

2.pngWaylon Reavis, a Mushroomhead volt énekese elég meglepő nyilatkozattal állt elő. A zenekarból tavaly "el nem simítható ellentétek" miatt távozó énekes egyszerre éltette az iowai kilencest és becsmérelte volt zenekarát.

A két formáció között folyamatosan ment a(z inkább a Mushroomhead irányából egyoldalú) cicaharc a hasonló kinézet (értsd: maszkok, kezeslábasok) miatt, habár Jason Popson, a clevelandiek másik énekese ezt mind határozottan csak a média sz*rkavarásának tekinti.

Reavis, aki 2004-ben csatlakozott a Mushroomheadhez a következőt nyilatkozta a Rock Ragenek: "A Slipknot jobb. Nem kérdés. Corey Taylor, te egy kib*szott jó énekes vagy!" Majd így folytatta: "Slipknot, ti nagyon jó előadóművészek vagytok! Ez az én személyes véleményem, mivel amikor ez az egész kialakult, nem voltam a Mushroomheadben. Srácok, a Slipknot jobb. Nincs mese."

"Tudjátok, miért nem vitte a Mushroomhead semmire a zeneiparban? Mert mindenkit átb*sznak, akit csak lehet. Hazudoznak össze-vissza, nem is foglalkoznak a rajongókkal. Csak a pénzedet akarják, nem jó emberek. A Mushroomhead egy nagy nulla. Remélem, hogy hamarosan megszűnnek. Remélem, hogy a rajongói bázisuk is lassan el fog fogyni. Soha egy dalt nem fogok velük együtt elénekelni. Bárcsak meg sem ismertem volna őket."

Akármi is lehetett emberünk oka a kiválásra, nem kicsit fenn lehet akadva a volt kollégáira, akikkel tíz évig együtt húzta a szekeret. Hogy ebből kialakul-e majd valami szájkarate, azt "megtudjuk a reklám után".

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418921814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum