RockStation

Ozzy nyíltan is bocsánatot kért Sharontól

2016. augusztus 04. - theshattered

ozzy_o.jpgItt az Ozzy-féle házas-nem házas-együtt-külön-mással-magában szappanopera következő fejezete. Valószínűleg mindenki tudja, hogy Ozzy pár hónapja szó szerint ki lett dobva otthonról, miután a felesége és menedzsere, Sharon tudtára jutott, hogy a nagy öreg - ki tudja, hogyan, de - bizony megcsalta őt a fodrászával. Azóta elvileg már rendeződött a dolog, újra együtt van az ifjúnak nem mondható pár és úgy néz ki, az utolsó fejezetet is lezárták az életük eme nem túl szép fejezetében, mert Ozzy apánk a Facebookon a következő üzenet képében kért bocsánatot a feleségétől:

"Az elmúlt 6 évben szexfüggőségben szenvedtem. Sajnálom Ms. Pugh, hogy a szexuális kapcsolatunkat más kontextusba helyezem. Egyúttal szeretnék bocsánatot kérni attól a nőtől, akivel szexuális kapcsolatom volt.

Minden rosszból jó születik.

Amióta a sajtó kiteregette a kapcsolatomat Ms. Pugh-al, intenzív terápiákra kellett járnom.

Szörnyen érzem magam a viselkedésem miatt és amit ezzel okoztam a családomnak. Köszönöm Istennek a csodás feleségemet, aki mindig mellettem van, hogy támogasson."

Hát nem "romi"? Reméljük, hogy ez a sztori végleg lezártnak tekinthető és nem kell majd Ozzynak emiatt erényövben kimozdulnia otthonról. Ha mégis, valamilyen formában úgyis beszámolunk róla!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr678933288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum