RockStation

Nem csak egynyári kaland volt a Lindemann projekt?

2016. szeptember 06. - theshattered

lindemann_2015_1.jpgBizony, amikor az éppen új albumot író (és mellesleg tequilával jelentkező) Rammstein a turnés periódus után újra pihenőre vonul, ismét összedugja a buciját Till Lindemann és a Hypocrisy / Pain agyfőnök (nem elírás) Peter Tagtgren, ráadásul még turné is várható a jópofa Skills In Pillst lerakó duótól.

"Igen, szeretnénk." - nyilatkozta Tagtgren a Metal Waninak a turnézásról - "De tiszteletben kell tartanunk, hogy a Rammstein újra beindult és meg kell várnunk a következő szünetet, mielőtt bármibe belevágnánk. Viszont van egy csomó elfekvő ötletünk. Valószínűleg lesz lemez is, de nem tudom, mikor. Még kell hozzá némi ötlet, ki kell dolgozni azokat, el kell dönteni, hogy hogyan tovább. De szerintem ugyanolyan kemény lesz, mint az előző. Most nyakig benne vagyok a Pain dolgaiban. Mihelyst kijön az új lemez, kicsit lehűtöm magam, átgondolom, hogy mi legyen. Szerencsére van időm arra, hogy üldögéljek és tervezgessek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4511680483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum