RockStation

Speckó élő közvetítéssel készül az Avenged Sevenfold

2016. október 26. - theshattered

avenged_sevenfold_crop.jpgEgy különleges, a világ minden részén látható koncerttel készül a hamarosan új albummal jelentkező Avenged Sevenfold. Az ex-Bad Religion dobos, Brooks Wackerman személyében új taggal támadó zenekar, akik nem mellesleg The Stage címmel egy új dalt is megmutattak már a Voltaic Oceans címen érkező anyagról, egy speckó élő közvetítést adnak majd ajándékba az arra vevőnek.

mveltjk.png
A magyar idő szerint holnapután hajnal 4:30-kor kezdődő bulit a világ minden részén lehet majd fogni, sőt, egyenesen 360 fokban és 3D-ben is megtekinthető lesz.

Ha esetleg személyesen is elcsípnétek Synyster Gateséket, február 23-án Bécsben tudjátok ezt megtenni, az előzenekarok a Disturbed és a Chevelle lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8911839651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum