RockStation

Az Arise lesz a következő tematikus Cavalera-turné kiszemeltje?

2016. november 22. - theshattered

0soulfly2014_15.jpgMég talán ki sem hűlt rajtunk az izzadtság a tegnapi, a Roots albumot újrabemutató Cavalera-turné után, Max apánk máris egy hasonlóan izgalmas téma-turné árnyát vázolta fel a jövő év nem is olyan távoli horizontjára. Azt persze hozzá kell tenni, hogy ez mind még erősen homályos, de az biztos, hogy a félig-meddig rejtélyes megfogalmazás elég sokat sejtet.

A kérdésre, miszerint az 1991-es Arise lemez is fog-e kapni egy, a Rootshoz hasonló emlékkanyart, a következőt válaszolta az idősebb Cavalera: "Van rá esély. Mostanában bármit megcsinálhatunk. Szerintem az a legkirályabb a mostani időkszakban, hogy minden nagyon nyitott. Van egy csomó tervem a jövő évre, például akkor lesz a Soulfly 20. évfordulója. Ez egy nagyon különleges szám és ezt egy lemezzel szeretnénk megünnepelni.

De akarunk egy új Killer Be Killed lemezt is. Már csináltunk egyet, de akarunk egy másikat is. Szerintem még jobb is lehet, mint az előző. A srácok jobban tolják, mint akkor.

De igen, szeretném megcsinálni az Arise dolgot is. Leginkább az Arise az az összes Sepultura anyag közül, amit meg szeretnék dolgoztatni. Az a lemez az elejétől a végéig izgalmas, élőben biztos egy szörnyeteg lenne. Nagyon király lenne azt a thrash-death áradatot élőben is játszani."

Ti szívesen fogadnátok egy hasonló megemlékezést?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5711986180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum