RockStation

Zsákban az új Mastodon-lemez

2016. november 24. - sunthatneversets

mastodon_2016.jpg

Befejezte új lemezének felvételi munkálatait a Mastodon. Mindezt Troy Sanders basszusgitáros/énekes nyilatkozta a Metal Hammernek. A korábbi hírek szerint a zenekar egy dupla albumot tett le az asztalra Brendan O'Brien producerrel, akivel a Crack The Skye című lemezen már dolgoztak együtt.

Hihetetlen eseménydús és gyümölcsöző jövő évnek nézünk elébe, már nagyon izgatottan várom - nyilatkozta az énekes. Bill Kelliher gitáros annyit tett hozzá, hogy egy kicsivel több elszállós rész került most a dalokba. "Hasonló, mint az előző lemez, mégis kicsit több annál, kicsit technikásabb és pár olyan dolgot is felvonultat, melyet korábban még nem próbáltunk."

Az atlantai felvételeket most a lemez keverése követi, melyet már Los Angelesben végeznek, az album valamikor a jövő év elején jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4711994490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum