RockStation

Többek között Metallica, Korn, Gojira és Megadeth a Grammy jelöltjeinek névsorában

2016. december 07. - sunthatneversets

grammy-award.jpg

Nyilvánosságra hozták a jövő év február 12-én tartandó Grammy-díjátadó jelöltjeit. Számunkra nyilván a rock és metal kategóriák a fontosabbak, melyben most is nagy nevek mérkőznek meg a kisebbekkel az egyik legrangosabb zenei díjért.

A legjobb metál előadás kategóriájában a Baroness Shock Me, a Gojira Silvera, a Korn Rotting In Vain, a Megadeth Dystopia és a Periphery The Price Is Wrong című dala kapta kapta a jelölést. Ha a statisztika nem hazudik akkor Dave Mustaine és zenekara a Megadeth tizenkettedszerre is nekifut a Grammy-díj begyűjtésének. Eddig egyszer sem sikerült ez neki. 

A Gojira Magma című lemeze a legjobb rockalbum címéért is versenyben van, ott a Blink-182 California, a Cage The Elephant Tell Me I'm Pretty, a Panic! At The Disco Death Of A Bachelor és a Weezer Weezer című lemeze ellen kell megküzdenie a díjért.

A legjobb rockdal címéért indul a Metallica a Hardwireddal, a kategóriában  olyan ellenfelek mellé került, mint David Bowie Blackstarja, a Radiohead Burn The Witch című dala, a Twenty One Pilots Heathense és a Highly Suspect My Name Is Humanje.

A legjobb rockelőadás díjáért - amely a legviccesebb már-már Fonogram-díjas kategóriára sikerült - Disturbed The Sound Of Silence-sze (eleve egy feldolgozás) az Alabama Shakes Joe-ja, Beyoncé és Jack White Don't Hurt Yourselfje, a Twenty One Pilots Heathense indul.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1412029653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.12.07. 14:39:55

Ebből a felhozatalból azért lehet vállalható győzteseket hirdetni:
Legjobb metal dal: Baroness: Shock Me (Egy éve mondom, hogy tökéletes ez a dal!)
Legjobb rockalbum: Gojira: Magma
Legjobb rockdal: Radiohead: Burn The Witch
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum