RockStation

Turnézik és új lemezt is készít 2017-ben a The Perfect Circle

2017. január 09. - sunthatneversets

a-perfect-circle_2016.jpg

Kedves Tool rajongók van egy rossz, meg egy jó hírünk. A rossz az, hogy igencsak csökkentek az esélyek arra, hogy a zenekar 11 év után új albumot adjon ki idén, hiszen azt nagyon úgy néz ki, hogy Maynard James Keenan másik zenekara  The Perfect Circle teszi meg 13 évvel az eMOTIVe kiadása után. A jó hír gyakorlatilag ugyanez, mert aki a Toolt szereti majdnem biztos, hogy a TPC-t is.

A lemez hírét Billy Howerdel erősítette meg, sőt a zenekar egy 20 állomásos amerikai turnéra indul áprilisban.  A bandát jelenleg Maynard James Keenan (TOOL, PUSCIFER), Billy Howerdel (ASHES DIVIDE), James Iha (TINTED WINDOWS, ex-SMASHING PUMPKINS), Jeff Friedl (PUSCIFER, THE BETA MACHINE) és Matt McJunkins (EAGLES OF DEATH METAL, THE BETA MACHINE) alkotja. Ennek örömére hallgassunk/nézzünk valamit a zenekartól. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2412113377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum