RockStation

Szeretnél egy Fred Durst által dedikált Sega Dreamcastot? Itt a remek alkalom!

2017. február 23. - theshattered

0limpbizkit2014_15.jpgHa nem lenne ismerős, a Sega Dreamcast egy rövid életű játékkonzol volt a '90-es évek végén, 2000-es évek elején, mely amilyen gyorsan berobbant a köztudatba, olyan tempóval is távozott onnan a PS2 színpadra lépése miatt. De hogy milyen komoly kampány is övezte a játékmasinát, mutatja, hogy nem más volt az egyik reklámarc, mint az éppen a csúcson lévő Limp Bizkit frontembere, Fred Durst. Habár a konzol kereskedelmi szempontból bukásnak könyvelhető el, egy még dobozos példánya mégis elérhetővé vált az eBay-en, ráadásul pont egy, a nagyszájú frontember által dedikált darab.

screen-shot-2017-02-21-at-8_28_47-pm.png
A gyűjtőknek való csemegéért kicsivel több, mint 200000 forint feletti árról indult a licit, de ha valaki egyből vinné, kb. 300 ropiért már a polcán is érezheti a relikviát. A licitet ITT találjátok, aztán ha olyanotok van, lehet is költekezni!

segabits-seganet-limp-bizkit.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr712283101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum