RockStation

Elkészültek az új Stone Sour album felvételei!

2017. március 08. - theshattered

stone_sour_2015_1.jpgBefejezte az új lemeze, a Hydrograd felvételeinek munkálataival a Stone Sour. A Corey Taylor vezette csapatnak ez lesz az első anyaga a 2012-13-as dupla lemez, a House Of Gold And Bones óta (nem számítva a két "Burbankes" feldolgozás EP-t), így már épp ideje volt valami friss finomságnak. A csapat énekese, az értelemszerűen a Slipknotot egyelőre hanyagoló Taylor el is árult egy-két dolgot az előreláthatóan júniusban megjelenő CD-ről.

"Mindenki egyetért abban, hogy nem csak a dalok lettek hihetetlen jók, hanem az energia is árad belőlük, élő hangulata van az egésznek. Semmi ritmusigazítás, auto-tune, vagy kiigazítás nincs rajta. Annyira komoly lett, hogy már egyáltalán nem is vicces."

Az új dalokkal kapcsolatban: "Hamarosan hallhatók lesznek. Van egy dal, amit nemsokára ki fogunk szivárogtatni. Egy keményebb, himnikus témára kell számítani, de nem a hagyományosabb vonalról. Igazából ezt szeretem az egész lemezben: a kemény részek tényleg kemények, de nem a középszerű, hagyományos értelemben. Van valami különleges hangulata, ami miatt egyből megragad, hamar rá fognak harapni az emberek. Szóval az első dal nagyon könnyen kislemez lehet, de van hat olyan dalunk, ami szintén kislemez esélyes. Tudjátok mit? Elő fogunk állni vele, szétzúzzuk az embereket és meglátjuk, mi lesz. Nagyon-nagyon várom, hogy mi fog történni."

A zenei irányzattal kapcsolatban: "Azért lesz nagyszerű album, mert mindenből lesz benne egy kicsi. Benne van a '80-as évek kemény energiája, punkos részek, hard rockos részek, egy jóféle zenei keverék lesz. Még jazz és hiphop elemek is vannak. Nagyon, nagyon remek lesz. Talán a legjobb lemez lesz, amit az első Slipknot óra csináltam. Nem fogtok tudni szabadulni tőle. És ezt azért mondom olyan magabiztosan, mert tényleg igazán jó lesz!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2912322275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum