RockStation

Visszahúz a blues - Rex Brown szólólemezt készít

2017. április 22. - csubeszshuriken

rex.jpgAz egykori Pantera basszusgitáros Rex Brown, aki az aranykor után a Kill Devil Hills zenekarban is tolta, most szólóalbumot készül készíteni. A lemezen gitáron és basszusgitáron is ő fog játszani. Dalszerző társa pedig a Nashville város zenei életének egyik ismert arca Lance Harville lesz. A produceri munkát Caleb Sherman végzi majd, aki leginkább country lemezeknél segédkezett korábban. Ha ezekből pedig még nem rajzolódott volna ki, akkor leírjuk, hogy ez egy alapvetően blues lemez lesz. Azaz Rex Brown is az a metál arc, aki végül visszatér a gyökerekhez ezzel a Smoke On This című lemezzel, ami július 28 - án jelenik majd meg. Az első publikus dalt a lemezről pedig itt hallhatjátok. A hajtás után.

"Manapság azt vallom, hogy fel kell rázni a dolgokat. Már sok csúcs- és mélyponton vagyok túl, mint mindenki más a zeneiparban. Újra igazi művészként akartam érezni magam, ahol nyugodtan megírthatom és felvehetem a dalaimat ahelyett, hogy mindenféle szarságok miatt kellene aggódnom. Nem feltétlen a metal fanokat fogom kiszolgálni, de a srácok közül, akik a Panterán nőttek fel, sokan ugyanazt a zenét is szeretik, amin én nőttem fel. Ez valami más lesz, a móka miatt csinálom. És a zenei szabadságért. Vagy jól érzem magam benne, vagy abbahagyom. Hihetetlen karrieren vagyok túl, ráadásul újra harmincnak érzem magam, ez adja meg nekem a kellő szabadságot. Jól érzem magam a bőrömben. Még csak most fogok belelendülni." - mondta a legenda a lemezről."

A korong borítója és dallistája így fog festeni:

rexbrown_cover_3000px_jpg.png

1. “Lone Rider”
2. “Crossing Lines”
3. “Buried Alive”
4. “Train Song”
5. “Get Yourself Alright”
6. “Fault Line”
7. “What Comes Around …”
8. “Grace”
9. “So Into You”
10. “Best of Me”
11. “One of These Days”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5712445041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum