RockStation

Hallgasd meg az Elegant Weapons bemutatkozó albumát!

Ha nem rémlene, ők a Judas Priest gitáros Richie Faulkner szólózenekara

2023. május 29. - moravsky_vrabec

elegant-weapons-band.jpg

Néhány napja jelent meg az Elegant Weapons bemutatkozó albuma, a Horns for a Halo. Richie Faulkner és nem kevésbé rangos zenésztársai egy hagyományos, természetesen gitárközpontú albumot készítettek.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Judas Priest szólógitárosa egy második zenekart is gründolt, amit a Priest mellett másodállásban működtet majd. A hírek szerint Richie hosszú távon gondolkodik, és ha egyszer Halfordék lehúzzák a redőnyt, ez lesz majd a fő elfoglaltsága. A projekt komolyságát a közreműködők névsora is jelzi, jöjjön hát a name-dropping: Scott Travis (dobok), Rex Brown (basszus), Ronnie Romero (ének), Andy Sneap (producer), Nuclear Blast (kiadó). A képen a turné-felállás látható, a fentiek a lemezen játszottak. 

A megjelenés alkalmából egy új videó is bemutatkozott, a címadó Horns for a Halo dalhoz, de ha lejjebb hajtotok, a teljes nagylemezt végighallgathatjátok. Hogy tetszik a fiatal gitáros old-school rockalbuma? Írjátok meg kommentben! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3418133624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum