RockStation

Ősszel stúdióba vonul a Sevendust

2017. július 10. - theshattered

sevendust_2015.jpgElvileg jövő tavasszal jöhet ki a 2015-ös Sevendust lemez, a Kill The Flaw utódja. A csapat ha minden jól megy, ősszel vonul majd a stúdióba, hogy felvegye a korong anyagát, melyet a Rise Records fog majd gondozni. Mindezeket a gitáros, John Connolly árulta el egy Facebook bejegyzésben.

"Az év későbbi részében bepattanunk a stúdióba. Most körülbelül a demózós időszakunkban vagyunk. Az előkészületeket feltehetőleg szeptember / október magasságában fogjuk elkezdeni, majd november környékén megyünk majd a stúdióba, hogy felvegyük az új nagylemezt."

A Kill The Flaw egyik dala, a Thank You egyébként 2016-ban Grammy-jelölést is kapott a Legjobb Metal Előadás kategóriájában, amit végül a Ghost vitt haza a Ciricevel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2412651451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum