RockStation

Elváltak a Madball és a gitárosuk, Brian "Mitts" Daniels útjai

2017. október 19. - theshattered

madballband2014new_638.jpgBúcsút intett egymásnak a Madball és a 2002-es újraalakulás óta folyamatosan ott pengető Brian "Mitts" Daniels. A szakítás úgy néz ki, hogy békésen zajlott, legalábbis egyik fél sem dobál sarat a másikra, de beszéljenek helyettünk a hivatalos közlemények.

"Szeretnénk megköszönni Mittsnek az évek óta tartó szolgálatát. A hűségét, szenvedélyét és a hihetetlen gitárjátékát. Tizenhat éven át osztottuk meg a színpadot egymással, ami több idő, mint amennyit bármelyik másik gitárosunkkal zenéltünk. Nagyon sok felejthetetlen közös élményünk volt ezekben az években akár a színpadon, akár azon kívül. Voltak jobb és rosszabb időszakok is, vicces pillanatok, mint egy családban. Ott a helye a személyes 'hall of fame'-ünkben, ahol a Madball család klasszisai kapnak helyet." - nyilatkozta a zenekar.

Mitts ezt tette hozzá: "Szerencsés vagyok, hogy majdnem minden álmomat megvalósíthattam, amit egy zenész megtehet. Beutaztam a világot, felvettem négy albumot, három EP-t és a gyerekkorom hőseivel oszthattam meg a színpadot. A veletek kötött barátságok, akár helyben, akár máshol a Földön, megfizethetetlenek. Ami a legfontosabb, hogy szeretném megköszönni a zenekari társaimnak, Freddynek, Hoyanak és Mikenak, ahogy a volt tagoknak, Mattnek, Riggnek, Bennek, Mackienek és Rajnek is. Megtiszteltetés volt megosztani veletek a színpadot.

Mielőtt megkérdeznétek, hogy miért is történt ez, szeretném, ha tiszteletben tartanátok a magánügyeinket. Az egyetlen dolog, amit mindenkinek tudnia kell, hogy jó viszonyban történt az elválás. Mindig is a testvéreimnek tekintettem ezeket a srácokat és ez így lesz a jövőben is, a legjobbakat kívánok nekik a jövőben. Semmi kétségem affelől, hogy az elkövetkező években igen oda fognak csapni.

Ami az én jövőmet illeti, NEM fogok visszavonulni, vagy abbahagyni a gitározást. Tíz éves korom óta zenélek, nem tervezek megállni. A gitározás mellett továbbra is producerkedek majd zenekarok mellett, nagyon élvezem ezt csinálni.

Minden szomorúság mellett, amit az életem Madball fejezetének lezárása miatt érzek, nagyon izgatott vagyok és nagyon várom a zenén belüli új kalandokat és lehetőségeket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr313026100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum