RockStation

Harmadszor is megrendezésre kerül - Jubileumi Judgment Night party tucatnyi magyar fellépővel

2017. november 14. - csubeszshuriken

23172590_725141144349600_6326516216553604716_n.jpg1993 az év ahol járunk. Akkor jelent meg ugyanis a Judgment Night filmzene album. Kitörölhetetlenül belevésve magát az egyetemes zenetörténelembe. Azzal ahogy az akkor favorizált metál, rock és rap csapatok fogták magukat és összedobták egy-egy számban amijük van. Biohazard és Onyx, Faith No More és Boo-Yaa T.R.I.B.E., Run DMC és Living Colour, Helmet és House of Pain. A listát meg had ne kelljen végigsorolni. Úgyis vágja nagyjából mindenki a kottát, mert korrajz. Ami egy lemezen adja vissza hűen a kilencvenes évek hangulatát. Ez pedig nehogy már ne legyen az a dolog, ami megérdemel egy korrekt megemlékezést. Főleg, ha már kétszer megrendezésre került hasonló esemény, válogatott magyar rock és rap előadók részvételével és ettől azokon a bulikon is mindenki fürdött az örömben. Most pedig, hogy az említett lemez éppen 25 éves lesz, megint remek alkalom kínálkozik egy jubileumi Judgment Night partira, ahol a korábbi alkalmakhoz képest teljesen más fellépő gárdával állhatnak fel ismét a remek feldolgozások. Méghozzá jövő február 17 - én az Instantban.

Az estét pedig ismét az Eastern SUGAR Production és mögötte Tóth Ágota szervezi, ahogy az első két alkalommal is az elmúlt években. Az este pedig nem csak a neves soundtrack lemez ünnepe lesz, hanem részben jótékonysági alkalom is, ahova játék és ruha gyűjtés is meg lesz meghirdetve. Illetve akik követik az eseményt ITT később számlaszámot és támogatandó intézménynevet is látni fognak majd. Hogy mindehhez pedig kik pakolják majd a talp alá valót, az legyen itt lejjebb. Az eddig meglévő magyar előadók névsorával és a számokkal, amiket ők dolgoznak majd fel. Ez a lista pedig bővülni fog még néhány MC nevével, tehát érdemes követni az esemény facebook posztjait, ott minden további kiderül majd. Az eddigi nevek pedig:

Anthrax/Public Enemy: Bring The Noise
Wishes
Faktorlabor Zsolaa és Face

Biohazard/ONYX: Judgment Night
Mirror
Dj Kis Peppino

Helmet/House Of Pain: Just Another Victim
Sunset
Dj Deez

Slayer/Ice-T: Disorder
Sepoq
Dottore/Doki

Faith No More/Boo-Yaa-T.R.I.B.E: Another Body Murdered
RazaLoca feat Ozillah

Pearl Jam/Cypress Hill: Real Thing
Drawing

Dinosaur Jr./Del Tha Funky Homosapien: Missing Link
The Royal Freak Out

De La Soul/Teenage Fanclub: Fallin'
Bull Ball

Sonyc Youth/Cypress Hill: I love you Mary Jane
Pagony

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5013268243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum