RockStation

2018 első felére várható az új Dimmu Borgir lemez

2017. november 28. - theshattered

dimmu_borgir_band_1.jpgA Black Metal Luckaszéke Érdemrendet az utóbbi időkben egyértelműen a Dimmu Borgir készülő nagylemeze érdemli ki. A norvégok 2010-ben jelentkeztek legutoljára friss anyaggal az Abrahadabra képében és ha hihetünk a híresztelésnek, ez a többéves böjt nem lesz hiábavaló, az eddigi legjobb korongjukat várhatjuk tőlük. És hogy mikor? Ha minden igaz, legkésőbb már a jövő év nyarán kézbe veheti minden fanatikus az új termést, melyről az alábbiakat nyilatkozta az egyik gitáros, Silenoz:

"Úgy érezzük, a mostani tudásunk szerinti lehető legjobb albumot készítjük. Szerintem úgy általában véve is az eddigi legjobb lemezünk lesz. Természetesen ezt mondja mindenki, de ha nem hinnék abban, hogy a legjobb lemezünket csináljuk, nem lenne értelme annak, hogy új albumot írjunk? Szóval igen, már nagyon várom, tudom, hogy néhány rajongó jó eséllyel pozitívan fog csalódni. És persze már alig várjuk, hogy kint legyen a lemez és útra tudjunk kelni vele."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6813399689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum