RockStation

Archaic - megjelent a budapesti thrasherek második nagylemeze!

2017. december 20. - sunthatneversets

archaic_band.jpg

How Much Blood Would You Shed To Stay Alive címmel a decemberi-januári, 300. jubileumi HammerWorld magazin egyik extra CD-mellékleteként jelent meg a Slayer-iskolát követő, budapesti thrasher Archaic második nagylemeze.

A banda első albuma, a Time Has Come To Envy The Dead még 2005-ben, 12(!) évvel ezelőtt jelent meg a holland ViC Records gondozásában, mellyel hatalmas sikereket értek el a szcénán belül, többek között a Testament előzenekaraként is turnéztak Németországban, ennek köszönhetően jelentős nemzetközi ismertségre is szert tettek.

A 12 tételes korong 10 dalt, egy introt (Setting the Example) és egy átkötőt (To Wonder...) tartalmaz, a borítót pedig Sallai Péter készítette.

archaic_cover.jpg

Az albumra az alábbi dalok kerültek: 
Setting the Example
Hidden Desire
The Saw
Lifebringer
Don’t Say a Word
Last Man Standing
Two Minutes of Hate
Bonded by Leeches
In My Slaughterhouse
Bulletproof
To Wonder…
… After a Kill

A kiadvány nemzetközi terjesztését a következő év elejétől az angol Plastic Head Distribution végzi.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4613513317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bartkozoltan 2017.12.20. 11:15:10

Ez egy bitang jó album! :)

Vackori 2017.12.20. 11:51:26

Amikor először hallottam, azt hittem valaki átbaszott és egy nemzetközi banda lemezét hallgatom! Nem hittem a fülemnek, de tényleg! Minőségi thrash muzsika, szokatlan az, hogy magyaroktól. Gratula nekik, remélem nem kell 10 évet várni a következőre, mert addigra a zsákom a földig fog lógni.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum