RockStation

Gyógyszertúladagolásban halt meg Tom Petty

2018. január 21. - theshattered

tom_petty_4.jpgMég októberben távozott el közülünk a rockzene egyik kiemelkedő alakja, Tom Petty, viszont azt nem lehetett tudni, hogy mégis mi okozta az amerikai legenda halálát. Most viszont már kiderült: a szervezetében többféle gyógyszerszármazékot találtak, melyek együttesen vezettek a már ismert végkifejlethez.

A halottkém jelentése szerint fentanil, oxikodon, temazepam, alprazolam, citalopram, acetilfentanyl és despropionil fentanil volt fellelhető a zenész szervezetében, ami talán laikus szemmel és füllel is soknak hangozhat (akármik is legyenek - szerk). A család nyilatkozata szerint a gyógyszereket tüdőtágulat, térdproblémák és csípőtörés miatt szedte a legenda, de a teljes nyilatkozatot itt, lentebb is el tudjátok olvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8913590545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum